Kamp

Van 7 t/m 9 april gaan we weer op kamp naar de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Het kamp is voor iedereen van 18 jaar of ouder! De kosten van het kamp zijn 65,- inclusief boodschappen.

Klik hier om de kamp film van vorig jaar te bekijken.

wat gaan we doen:
  • We beginnen op de vrijdag rond 16.30 uur met een borrel. Aansluitend zullen we rond 18.00 uur gaan eten. Voor de mensen die later komen ivm werk zullen we in goed overleg kijken naar de mogelijkheden.
  • ’s avond na het eten en een korte overdenking gaan we een activiteit doen en later op de avond gaan we weer gezellig kletsen, spelletjes doen, etc., onder het genot van een hapje en drankje. Hoe laat je naar bed gaat, moet je lekker zelf weten.
  • zaterdagochtend starten we met ontbijt, ergens tussen 7 en 10 uur. Ook dat mag je zelf weten. Hopelijk heeft er iemand zin in eitjes bakken, want dan heb je ook nog een eitje bij het ontbijt 😉. Na het ontbijt gaan we weer een leuke activiteit doen!
  • in de middag gaan we eerst lunchen en daarna kun je zelf bepalen wat je gaat doen. We zullen dan wat suggesties doen.
  • Aan het eind van de middag gaan we weer borrelen en dineren. Ook daarna weer een overdenking en ’s avonds een pubquiz!
  • Zondagochtend, na uiteraard weer een ontbijt, zullen we een grotere overdenking doen.
  • Na de lunch gaan we opruimen en inpakken om weer naar huis te gaan. Het zit er alweer op. Hopelijk kunnen we dan terugblikken op een leuk, gezellig, actief en gemeenteopbouwend kamp!

Meld je snel aan via onderstaande knop (maximaal 60 personen, vol=vol!).

Heb je nog vragen? Bel/ app gerust naar Leo,  06 13458450

7 april 2023 - 9 april 2023
Blauwe Bessen Boerderij
Uitgelichte

Activiteiten

24 jun 2023

Beachvolleybal toernooi

13:00 - 17:00
Beachvolleybalvelden bij Zwembad de Dolfijn