De Alleskunner

Wat kunnen we terugkijken op een super geslaagde middag in de Opgang, waarin we met jong & oud De Alleskunner mochten spelen!

70 deelnemers hadden we, waarin de jongste 7 jaar was, en de oudste 73 jaar. Er waren veel gezinnen, maar wat ook opvallend was, en erg leuk, was dat er heel wat jongeren zich aangemeld hadden!

In maar liefst 11 teams werd de strijd voor de titel “De Alleskunner” aangegaan. En het ging er fanatiek aan toe!

De teams moesten zich door maar liefst 14 spellen heen worstelen, waarin er bij elk spel een beroep werd gedaan op een ieders talent of kwaliteit. Zo waren ze in een bepaald team maar wát blij met het talent van Sem, die binnen enkele seconden een sudoku puzzel wist op te lossen, die zowel horizontaal, verticaal als diagonaal aan alle kanten op 15 moest eindigen. Ook de tangram puzzel was binnen enkele seconden door Sem opgelost.

Er werd heel mooi samengewerkt door de teams, jong en oud gemixt, en wat hadden ze elkaar nodig om tot oplossingen te komen!

In één spel kwam de verbondenheid tussen jong en oud zichtbaar naar boven drijven. Een jong en een oud lid zaten samen in de knoop door middel van touwen die om je polsen zaten. Door goed overleg, luisteren naar elkaar en naar je team, én logisch nadenken, kon je er weer uit komen!

Natuurlijk kon maar één team er vandoor met de titel “de Alleskunner”  en dat waren: Anja, Wilco, Manon, Merije, Lieke & Celine. Zij hebben een heerlijke appeltaart gewonnen!!

Het was een fantastische middag met elkaar, waarvoor we alle deelnemers enorm willen bedanken, en bovenal dank aan God die dit alles mogelijk maakte!!

Rest ons alleen nog te zeggen dat we 9 december gaan bowlen bij Kiri, we hebben alle banen gereserveerd, dus plek genoeg, maar…. Wees er snel bij, want vol=vol! Opgeven kan nog tot 25 november via de website RiseUp, of stuur een mailtje naar: jolandastevens80@gmail.com

Met lieve groet,

Thea Stevens, Annemarie van den Brand & Jolanda Kohl